Sven Reus

Sven Reus

Kampvuurmuzikant

https://dagvandekampvuurmuzikant.wordpress.com/

Zaterdag 24 juni 2017 is De Dag van de Kampvuurmuzikant! Op meer dan twintig Natuurkampeerterreinen van De Groene Koepel (ook aanwezig op Let's Go Outdoor) in Nederland kun je deelnemen aan een akoestische muziekwedstrijd bij het kampvuur.

Op Let's Go Outdoor kan je alvast sfeerproeven. Kampvuurmuzikant Sven Reus zal meerdere optredens verzorgen tijdens Let's Go Outdoor.

Om 13:00, 14:30 en om 16:00 treedt Sven op. Elk optreden duurt 30 tot 45 minuten en vindt plaats op het middenterrein bij de activiteiten.

 

Ben je muzikant, hou je van het buitenleven, en wil je wel eens proberen om buiten bij een kampvuur voor een intiem publiek te spelen? Of ben je al een doorgewinterde kampvuurtroubadour en doe je niets liever dan bij een knapperend vuurtje spelen? Je kan je aanmelden als kampvuurmuzikant op een van de locaties.

Je kunt solo deelnemen, maar ook als groep. Je mag eigen teksten zingen of spelen, maar ook de bekende meezingers. Waar jij je maar fijn bij voelt! Per locatie doen vijf muzikanten/acts mee. En per locatie is er uiteindelijk één winnaar.