Kampvuurkok

Kampvuurkok

Outdoor cooking

https://www.kampvuurkok.nl

Arriën, de man achter kampvuurkok.nl is behalve scout een ware tovenaar als het gaat om koken op houtvuur! Hij organiseert al meerdere jaren diverse leuke activiteiten: koken op kampvuur, van appeltaart tot popcorn, brood en koekjes bakken, visjes roken, ja zelfs haute cuisine. Wil je meer dan brooddeeg om een stok gewikkeld, loop dan langs en laat je adviseren. Met een paar tips van kampvuurkok.nl til je jouw outdoorcooking opkomst op een hoger niveau en wordt buiten koken op een vuurtje een echt feest voor elke speltak.
 
Maak kennis en probeer het enorme assortiment aan "kookspullen",
 
Tijdens Let's go outdoor kun je bij kampvuurkok.nl:
  • je handen vies maken en aan de slag om wat lekkers klaar te maken boven het vuur
  • alle kookgerei uitproberen, dutch ovens, rocket stoves, wafelijzer, tostiijzers, kelly-ketles, billy cans en nog heel veel meer
  • een antwoord krijgen op al jouw buiten kook vragen
  • fantastisch lekker eten
  • advies op maat krijgen
  • heerlijks snoepen van alles wat er gebakken wordt.
Samen buiten koken is een geweldige ervaring als je weet hoe het moet en de juiste spullen hebt. Behalve dat kampvuurkok.nl graag Scoutinggroepen op weg helpt is kampvuurkok.nl in te huren voor feestjes, teambuildings & evenementen, huwelijksfeesten, familie dagen en workshops.
Kortom laat je verbazen!
 

Koken onder de sterren met De Kampvuurkok

Leer de avond voor Let’s go outdoor 2018, op zaterdag 26 mei, waanzinnig lekker koken! Met elkaar bereiden we een drie-gangen menu op en rond het kampvuur. De culi’s komen zeker aan hun trekken met heerlijke gerechten als zalm ‘Indian-style’ en saus van gecarameliseerde suiker en cognac. Je maakt kennis met een aantal fantastiche recepten en technieken. Heb je wel eens een rocketstove gebruikt? Op een MITI-001 gekookt? Met zijn bonte verzameling kookgerei zorgt de Kampvuurkok ervoor dat je gegarandeerd kennis maakt met nieuwe gadgets. Het klapstuk bewaren we tot het eind. Wat dat is blijft nog even geheim, maar een smakelijk spektakel wordt het zeker!

De workshop begint om 15.30 uur. Na de workshop overnacht je in je eigen tent op het Scoutinglandgoed. Voor de kosten (inclusief overnachting en toeristenbelasting) hoef je het niet te laten: € 47,50 all-inclusive.

Je opgave en betaling loopt via De Kampvuurkok: kampvuurkok@scoutinglandgoed.nlof WhatsApp via 06-10330087.